Друга ракетка України Даяна Ястремська, яку дискваліфікували на змаганнях, зробила шокуюче визнання. Виявляється, що допінг потрапив в організм спортсменки в результаті статевого акту з колишнім коханим.

Як стверджує Ястремська, заборонений препарат местеролон містився в препараті, який періодично приймав її ексбойфренд для підняття потенції.

Водночас хлопець заяву тенісистки спростував. Він дав згоду і здав аналіз сечі, щоб підтвердити свої слова. У той же час здавати для аналізу зразок свого волосся хлопець відмовився, пише Der Spiegel.

Даяна Ястремська, фото Інстаграм
Даяна Ястремська, фото Інстаграм

Очікувалося, що цей рік тенісистка почне на турнірі WTA 500 в Мельбурні. Але зараз Ястремська тимчасово відсторонена від участі в змаганнях. Розгляд її справи має відбутися у другій половині травня 2021 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як відомо, в рейтингу найкращих тенісисток планети Даяна займає 33-тє місце. Це другий результат серед українок. За всю свою кар'єру 20-річна тенісистка виграла три турніри серії WTA.

Раніше ми писали про те, що Еліна Світоліна втекла на край світу і вип'ятила пружні форми: "Ти щось".

Нагадаємо, другу ракетку України відсторонили від змагань – у сечі знайшли допінг.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська чемпіонка Бех-Романчук похвалилася успішним завершенням сезону.

Також портал Знай.uа писав, що друга ракетка України Ястремська кинула виклик шпагату Волочковій: "Чому б не зробити".