Відома українська співачка Ані Лорак, яка в середині весни приїхала до свого "рідного" Києва і дивувала походами по Хрещатику і фотографіями з пасажу, продовжує радувати своїх шанувальників, але вже зі стін Кремлівського палацу.

Багато хто знає, що Кароліна вже давно живе і працює в Москві, але буває і так, що для того, щоб "наробити шуму" їй навіть нічого не доводиться "творити". Фанати цього разу все зробили за співачку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "anilorak_fan_team" в мережі Instagram.

"Готуюся до виходу на сцену, бажаю всім гарного вечора і класного настрою. Люблю вас!", - розповідає Ані Лорак на відео. Також варто зазначити, що шанувальники поставили локацію - Державний Кремлівський Палац.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Можна помітити, що співачка сидить одна в гримерці і записує відео, на ній було надіто щось на зразок ночнушки. Також можна помітити, що сценічний грим вже на обличчі співачки. Не секрет, що віддані шанувальники почали обговорювати архівні кадри і залишати Кароліні компліменти.

Ані Лорак на початку своєї кар'єри
Ані Лорак на початку своєї кар'єри

"Привіт, мила", "Яка вона гарна мила", "Добрий вечір, гарна ніжна", "Вдалого вечора", "Кароліночка ми тебе володіємо", "вона подивиться... І її погляд немов удар по яйцях!", - пишуть шанувальники навіть не уявляючи, що цей вечір вже давно в минулому.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Ані Лорак прийшла на російський канал у розпусному вбранні: "Неймовірні почуття".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням: "У вас виходить".

Знай.uа писав, звинуваченого Ані Лорак Костянтина Меладзе підтримав брат Валерій.