Бувають такі ситуації, коли незабаром якесь свято, наприклад День народження. Ти плануєш відзначити невеликою компанією, але грошей буквально впритул. Це не проблема. Можна зробити чудову "галявину" буквально за кілька сотень гривень (якщо все правильно розрахувати).

На приготування даних рецептів піде всього дві-три години. Радимо записати собі ці рецепти, щоб взяти на замітку деякі ідеї, нагодувати гостей і не витратити цілу купу грошей.

Про ці рецепти стало відомо завдяки сторінці "Советы Хозяйкам" в мережі Instagram.

Щоб вкластися в 2 години готуйте в такій послідовності, як написано. Буряк довго вариться, тому моєму її і відразу ставимо на вогонь. Включаємо духовку (на 200 град). Далі беремо курячі гомілки (800гр), додаємо ст.ложку масла і спеції для курки. Ми залишаємо на 15-20 хв.

Тепер чистимо картоплю, нарізаємо слайсами (1кг в очищеному вигляді). Додаємо ложку сметани, ложку масла. Сіль, перець за смаком. За 5-7 хв до готовності посипаємо сиром (50г).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Картопля, скріншот: Instagram
Картопля, скріншот: Instagram

Духовка розігрілася. Ставимо гомілки і картопля разом, на 50-60хв. готуємо закуску з копченою шийкою. 350-400г шамп. 1 луків. 150г копч. шийки (можна будь-яку копченість) 1ст. л.сметани, 40г сиру, масло для смаження, зуб часнику. Сіль, перець за смаком.

Ріжемо гриби, кидаємо на розпечену сковороду і чекаємо, поки піде зайва рідина. Наливаємо масло. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Смажимо 7-10 хв. тепер шийка, часник, сметана і спеції
Тушкуємо 3-5 хв. За 10 хв до готовності всіх страв відправляємо в духовку підрум'янити сир(на 5-7 хв).

Гриби, скріншот: Instagram
Гриби, скріншот: Instagram

Брускетта з паштетом: хліб обсмажуємо з двох сторін і натираємо часником. Намазуємо паштетом. Викладаємо цибулю, огірок і прикрашаємо зеленню.

Помідори з часником: сир (100г) змішуємо з кропом, зубчиком часнику, заправляємо сметаною. Викладаємо на порізані слайсами помідори.

Зелень, скріншот: Instagram
Зелень, скріншот: Instagram

Буряк з часником: 4 середніх буряка, 2 зуба часнику, сметана. Трьом буряк, заправляємо, готово. Ось такий банкет на чотирьох у нас вийшов!

Раніше повідомляли, смачні кульбаби: як приготувати варення і настоянку з сонячної квітки.

Як повідомляв Знай.uа, дієтологи розвіяли міфи про користь свіжовичавленого соку: не найкраще рішення.

Знай.uа писав, нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях.