Президент України Володимир Зеленський знову звернувся до українців з приводу приєднання нашої країни до Європейського Союзу.

Глава держави використовував у твіті фразу, яку колись активно скандував його попередник Петро Порошенко.

"Україна – це Європа. І ми – європейці. Ми – центр і серце Європи. За географією, духом, цінностями й прагненнями. Ми довели це на Майдані й доводимо щодня, змінюючи нашу державу, будуючи незалежність і наше майбутнє, захищаючи східний кордон Європи. Україна обов’язково буде в ЄС", - написав у своєму Twitter-акаунті Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зеля хоч бачив, що написали його? Єрмак без "доріжки" не залишить за такі слова?", "Ти був на Майдані? Ось це так. Проте... щось таке було", "Україна - це Україна. Люди, які проживають на території Української держави - українці", - зазначили користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот твіту Володимира Зеленського

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський потрапив у топ-10 найпопулярніших світових лідерів: обігнав Еммануеля Макрона і Джастіна Трюдо.

Нагадаємо, Володимир Зеленський представив план захисту українців від кіберзагроз: що входить до повноважень структури.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зробив щедрий подарунок українському генію: "Це раніше було американське посольство".

Також портал Знай.uа писав, що "Квартал 95" показав масову вакцинацію українців: "Зеленський і Кличко почнуть з киян".