Go_A отримали потужну підтримку від конкурентів на Євробаченні: "Удачі Україні!"

На офіційній сторінці колективу в соцмережі Instagram опублікували крутий мотиваційний ролик, в якому інші учасники пісенного конкурсу підтримали Україну і побажали нашим музикантам удачі.

"У спецпроекті, створеному СТБ, учасники Євробачення поділилися враженнями від творчості нашої групи. Спасибі, нам дуже приємно почути стільки добрих і щирих слів! ❤ ️ Бажаємо кожному успіхів та отримати задоволення від конкурсу! 😉 "- йдеться в публікації.

В Україні Covid-19 "розігрівається" разом з погодою - МОЗ поділився статистикою на 15 травня

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 2 млн 150 тисяч випадків зараження. За добу (14.05) зафіксували 6 796 нових випадків.

Всього в Україні з початку епідемії видужало вже 1 млн 849 тисяч пацієнтів. За останню добу видужало 17 202 осіб, 322 людини померло. Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Захисники ЗСУ гучно відсвяткували День вишиванки: гордість для кожного українця

У Краматорську, в пункті дислокації окремої аеромобільної бригади десантно-штурмової військ Збройних Сил України, проводилося святкування Всесвітнього Дня вишиванки.

До святкових заходів долучилися слухачі Державної реабілітаційної установи " Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Донбас" та депутати комісії з питань освіти і науки, охорони здоров'я, соціального захисту населення, молодіжної політики, культури, фізкультури та спорту Краматорської міськради.

День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС
День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС

Катерина Кухар серед одеських ліхтарів згадала свої 20 років і переплюнула Сократа: "Від підлітка до старця..."

Катерина Кухар вирішила трохи пофілософствувати. Цього разу Народна артистка України торкнулася теми"змін". Швидше за все, мова йде про характер і цілісному образі як такому в принципі.

На місто-розсадник коронавірусу Ухань обрушилося потужне торнадо: сотні поранених, загиблих шукають з собаками

З уже всесвітньо відомого міста Ухань (провінція Хубей), де імовірно почалася пандемія коронавірусу covid-19, прийшли дуже тривожні новини. Так на місто обрушилося торнадо-в результаті не менше шести людей загинули, більше двох сотень отримали поранення.

Увечері в п'ятницю, 14 травня, в ряді районів міста був зафіксований вітер, швидкість якого досягала 24 метрів в секунду.