Відома шведська модель і блогерка Наташа Краун в черговий раз похвалилася своїми величезними сідницями перед усім світом.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Наташа Краун відома в світі не завдяки блискучій кар'єрі плюс-сайз моделі, а через рекордний розмір своїх сідниць. Шведська модель не приховує свою родзинку і навіть була удостоєна титулу власниці найбільших сідниць в світі.

Наташа Краун / фото : instagram.com/natasha_crown_official1/
Наташа Краун / фото : instagram.com/natasha_crown_official1/

На її сторінці в Instagram можна зустріти тільки їх – стрічка буквально всіяна фотографіями і відео її п'ятої точки. Наташа Краун намагається кожен раз показати свою гідність в ще більш вигідною світлі, оголюючи його на вулиці, обтягуючи лосинами і міні-шортами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цього разу модель продемонструвала свої сідниці на лісовій стежці. Під час прогулянки дівчина приспустила свої штани і пройшлася по доріжці, показово трясучи п'ятою точкою. Інтимні місця Краун прикрила лише скромними стрінгами.

Варто відзначити, що сідниці Наташі Краун в дійсно користуються успіхом – на своїй сторінці в Instagram дівчина обзавелася 1,8 мільйоном шанувальників, а її публікації збирають десятки тисяч лайків і переглядів щодня.

Нагадаємо, що Наташа втиснула найбільші сідниці в міні-шорти, гідність ледь помістилося в кадр.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа з рекордними сідницями затьмарила тверк Cardi B посеред класної кімнати.

Також Знай.uа писав, що Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді.