У Києві органи виконавчої служби змусили чоловіка виплатити 14-річний борг з виплати аліментів.

Детальніше про це пише Міністерство юстиції України в Facebook.

Повідомляється, що з 2007 року на виконанні У Святошинському районному відділенні Державної виконавчої служби в місті Києві перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини.

Боржник відмовлявся виплачувати аліменти, а по сему виконавча служба внесла чоловіка до Єдиного реєстру боржників, винесла постанову про обмеження боржника в праві виїзду за кордон, у праві водіння автомобілем, у праві користування зброї і в праві полювання.

Крім цього, щоб застерегти можливий продаж або передачу майна, що належить боржнику, виконавча служба винесла постанову, згідно з якою майно чоловіка було заарештовано, а також було накладено заборону на його передачу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гроші / фото: Unsplash
Гроші / фото: Unsplash

Правоохоронці зареєстрували у відповідних органах відомості про обтяження майна, що належить боржнику.

В результаті, арештоване майно було реалізовано, зокрема, продана однокімнатна квартира. Завдяки цьому вдалося стягнути 14 – річну заборгованість по аліментах у розмірі 120 298 гривень, а також штраф-60 149 гривень.

У Міністерстві юстиції зазначили, що за минулий тиждень органам державної виконавчої служби вдалося стягнути 144,5 мільйонів гривень аліментів. А з початку 2021 року – 2 мільярди гривень аліментних платежів.

Нагадаємо, що українець відкупився від аліментів дорогим "подарунком".

Як повідомляв портал Знай.uа, пенсії можуть скоротити до 50%: що потрібно знати, щоб не залишитися без частини виплат.

Також Знай.uа писав, що в Україні підвищать прожитковий мінімум і компенсують витрати на зв'язок.