Президент України Володимир Зеленський привітав Київський футбольний клуб "Динамо" з трьома перемогами в сезоні.

Відповідне привітання він виставив на своїй сторінці в Twitter.

Як зазначив Зеленський, в цьому сезоні "Динамо" завоювали Суперкубок, чемпіонство і Кубок. А також президент побажав команді успіхів і перемоги на Лізі чемпіонів у майбутньому.

"Золотий хет-трик "Динамо": Суперкубок, чемпіонство і Кубок. Це дуже круто! Цього довго чекали. І це тільки початок славного шляху до міжнародних кубків і перемоги в Лізі чемпіонів. Натхненніня, успіхів, звершень! Щиро вітаю команду і тренерів", - написав президент.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський потрапив у топ-10 найпопулярніших світових лідерів: обігнав Макрона і Трюдо. Президент України посів 7 місце в рейтингу лідерів за кількістю підписників в Instagram. Зараз на главу держави підписано 9,2 мільйонів людей.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тренер " Динамо "Мірча Луческу може покинути команду раніше терміну:"красива і логічна точка". Відомо, що нещодавно Мірча Луческу виграв з" Динамо " Суперкубок України, достроково оформив членство і зіграє у фіналі національного кубка.

Також «Знай.иа " писав, що "Динамо "розгромило" Інгулець " і достроково стало чемпіоном: дебют Забарного і феєрія Циганкова. Динамо розбило Інгулець (5: 0) у 23 турі чемпіонату України. Команда Луческу стала достроково чемпіонами.