На Україну насуваються град, грози і потужний вітер, рятувальники попередили про небезпеку

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попередила українців про небезпечні метеорологічні явища в понеділок, 17 травня.

Повідомляється, що в понеділок, 17 травня, територією України пройдуть грози. У південних і центральних областях місцями пройде град і шквали вітру 15-20 м/с.оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

гроза , скрін з відео
гроза , скрін з відео

Меган Маркл бігала на побачення до принца Гаррі в супермаркет: "Робили вигляд ,що не знаємо один одного"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Онук королеви Єлизавети II нещодавно розповів, як розвивалися його стосунки з американською актрисою. Щоб не привертати увагу папараці, принц Гаррі і Меган Маркл таємно зустрічалися в лондонському супермаркеті.

Як повідомляє Armchair Expert, до офіційного оголошення принцом Гаррі про стосунки з Меган Маркл папараці пильно стежили за ним. Під час першого візиту принц запросив майбутню дружину на побачення в супермаркет.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages

Українцям з 1 липня підвищать пенсії: кому і скільки доплатять

З 1 липня в Україні підвищать пенсійні виплати населенню. Про це заявила міністр соціальної політики Марина Лазебна в ефірі програми "Сьогодні ввечері" на телеканалі "Україна 24".

За її словами, вже з 1 липня щомісячна доплата до пенсій складе 100 гривень. Ця доплата покладена тим, хто не потрапив під ідексацію в 2019-2020 роках.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

"Бісило все, але сподобалося...": Вєрка Сердючка зізналася Осадчій про свій перший раз - мама допомагала

Відомий український артист, член журі численних телевізійних талант-шоу, а також улюблений і обожнюваний мільйонами в образі Вєрки Сердючки Андрій Данилко отримав нагороду за "кращий хіт іноземною мовою".

Вагітна ведуча "Світського життя" Катя Осадча підловила компанію Вєрки Сердючки і її мами практично біля сцени і встигла поставити кілька запитань.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя", який вже доступний в YouTube.

Теракт в Єрусалимі: постраждали шестеро людей, четверо з них поліцейські

В Єрусалимі був здійснений наїзд на перехожих, постраждали 6 людей.

Повідомляється, що сьогодні, 16 травня, близько 17:00 в Єрусалимському кварталі Шейх-Джарах був здійснений наїзд на перехожих. За попередньою інформацією постраждали шестеро людей, всі вони перебувають у свідомості.

За інформацією місцевих ЗМІ, четверо з шести постраждалих-співробітники поліції. Вони отримали травми легкого та середнього ступеня тяжкості.

скріншот з відео
скріншот з відео