Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

В Україні знизилися ціни на основний продукт: сніданок стане значно дешевшим

Стало відомо про те, що в Україні сильно подешевшали яйця. За скільки тепер можна придбати десяток на прилавку супермаркету. За останньою інформацією, у п'ятницю, 14 травня, середня ціна на яйця, від різних українських виробників, становить 22,84 гривні. Це за упаковку, в якій 10 штук.

Пограбування банкомату в Києві, фото: dtp.kiev.ua
Пограбування банкомату в Києві, фото: dtp.kiev.ua

Багате життя не вдалося: копи різко скрутили співробітника банку, коли той тікав з награбованим

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З української столиці прийшли доволі тривожні новини. Так, два товариші, надивившись чи то Форсажу, чи то інших голлівудських блокбастерів і повірили в себе. Однак однієї віри не вистачило, під час того, як чоловіки намагалися пограбувати банкомат їх затримав загін поліції.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

"У нас немає мети перемогти": солістка гурту "Go_A" Катерина Павленко про можливий тріумф на Євробаченні

Вже у вівторок відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де Україну представить гурт Go_A. солістка Катерина Павленко відповіла, що думає стосовно ставок букмекерів. Справа в тому, що після перших репетицій, букмекери поставили Україну в топ-10, хоча, ще незадовго до цього, у нас було скромне 19 місце.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських розповіла про дивні уподобання, просив Потап: "Хотілося монобровь"

Відома українська співачка Анастасія Каменських розповіла про те, як їй вдається впоратися зі своїм зірковим життям. Як дівчина все встигає. Про це артистка розповіла в програмі "Світське життя" Катерині Осадчій.

Поїзд / фото: Укрзалізниця
Поїзд / фото: Укрзалізниця

Якщо холодно або жарко: як пасажиру "Укрзалізниці" безкоштовно змінити вагон, інструкція

Українцям розповіли про перелік невідомих зобов'язань "Укрзалізниці" перед пасажирами. Проїзний документ (навіть в електронному вигляді), є страховкою пасажира на підставі якого він може розраховувати на отримання страхової суми в разі нещасного випадку.