Стало відомо про жінку, якій вдалося скинути понад 45 кілограмів зайвої ваги. Тепер вона стала натхненником для мами, яка повторила цей успіх.

Хіларі Дауні народила свого сина в 2013 році, і після пологів вона сподівалася, що зайва вага швидко піде, і вона знову повернеться в свою форму.

Під час вагітності вона набрала 31 кілограм, і ще 13 до цього вона мала надмірної ваги.

"Я була трохи наївна, думаючи, що це дитяча вага і що вона просто випарується, коли я народжу. Цього не сталося", - згадує жінка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перебуваючи в такій формі, вона відчувала себе некомфортно і нездоровою. Вона ніби була незнайомцем для себе, було дуже мало енергії, і постійно організм був виснажений.

Вона тоді тільки стала мамою, і не знала як правильно піклуватися про себе, адже була втягнута відразу в кілька напрямків.

У 2015 році вона знову народила дитину, і вже розуміла, що хоче зробити. Незабаром після народження сина вона повернулася в нормальну для себе форму.

Дауні не була впевнена, з чого почати в своїх зусиллях по зниженню ваги. "Я починала з нульової точки. У мене не було ніяких знань або досвіду в області харчування. Я закінчила свій психологічний ступінь, тому розуміла зміну поведінки, але не поживну сторону речей» - розповідає вона.

З першого дня нового життя вона почала стежити за харчуванням, дивитися на кількість калорій, і записувати кожен прийом їжі в спеціальний додаток. Також, не забувала Хіларі Дауні і про фізичну активність. Спочатку вона просто ходила по парку з коляскою, а потім вже почала бігати там одна.

Цього швидко стало мало, і почалися силові тренування в гаражі. За деякий час вага впала з 111 до 65 кілограмів. Вже три роки їй вдається тримати себе у формі, тому вона себе прекрасно почуває.

Мама дівчини Бріджит Шинн також зіткнулася з цією проблемою. У неї завжди була надмірна вага, однак, після менопаузи він став лише збільшуватися. У неї був сидячий спосіб життя, всі вихідні проходили уві сні, і відповідно, енергії взагалі не було.

Мама надихнулася своєю дочкою, і вирішила наслідувати її приклад. Почала стежити за харчуванням, почала більше ходити і займатися спортом, і з часом вдалося скинути ті самі кілограми.

У 65 років жінці вдалося втратити 49 кілограмів. Тепер вона насолоджується кожною хвилиною, і це повернуло її до життя.

Раніше ми повідомляли, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала фігуру до преображення, пухкі сідниці і складки на животі.

Як повідомляв "Знай.ua", тренер" Зважених та щасливих " похвалилася тілом мрії в купальнику.

Також "Знай.ua" писав, що якщо хочете схуднути не робіть цього, Марина Боржемська дала поради.