Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережі" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч підписників.

Цього разу ведуча вирішила поспілкуватися з шанувальниками і для цього організовує прямий ефір на акаунті "Нового каналу".

Як пообіцяла Лебідь, то будуть порушуватися теми про новий сезон "Аферисти в сітях", про підслуховування, про султанів, про покупки в Інтернеті і про те, чого захочуть самі підписники.

"16: 00 сьогодні🖍
Побалакаємо??🤩 У прямому ефірі інсти на сторінці @novy_channel Нового каналу?❤️

🔥Про новий сезон, про підслуховування, про султанів Сулейманів і покупки в Інтернеті і взагалі, про що захочете ви😘❤️

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

🔥 🔥 🔥 Сьогодні о 16:00 прямий ефір тут @ novy_channel 🔥 🔥 🔥
Чекаю, обіймаю ☺❤️",- написала телеведуча.

"З нетерпінням чекаю❤️❤️❤️", " чекаємо 16:00, а потім дві нових серії о 19: 00! 🙌 ❤ ️ ", "Чи будете зберігати ефір? 🙏 ", "оооо шикарно! а після цього ще й новий сезон) який чудовий день", " красивий образ. Шикарне волосся. Гарний маникюрчик. Класна футболочка.💐 ",- зраділи новині шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена-Христина Лебідь показала груди незнайомцю на вулиці: "у розпалі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенка Лебідь сходила на побачення з олігархом і залишилася без 10 тисяч грн

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Христина Лебідь застала свого собаку на місці "злочину": "Каюсь"