Відомий український телеведучий і герой 9 сезону "Холостяка" Нікіта Добринін заявив, що його кохана Даша Квіткова вже знає, кого вибрав Михайло Заливако у фіналі 11 сезону.

Відповідне відео дівчина опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що вже в п'ятницю, 21 травня, вийде фінальний випуск 11 сезону "Холостяка", в якому головним героєм став бізнесмен з Харкова Михайло Заливако. Йому належить вибрати дівчину, з якою він буде будувати відносини вже поза проектом. Серед них: Анна Богдан, Розалі Номбре та улюблениця глядачів Юлія "Зайка" Бельченко.

Ну а поки глядачі морять себе очікуванням фінального вибору, колишній "Холостяк" Нікіта Добринін вирішив підігріти інтерес публіки. Поки він з вагітною дружиною Дашею Квітковою готувався до зйомок, він заявив, що дівчина вже знає ім'я переможниці: "розкажеш людям?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сторіс Даші Квіткової / скріншот
Сторіс Даші Квіткової / скріншот

Даша Квіткова в свою чергу з посмішкою глянула на чоловіка і заявила, що не буде розкривати ім'я обраниці Михайла Заливако. А візажистка, яка готувала вагітну дружину телеведучого до зйомки, теж знає ім'я обраниці "Холостяка", проте не піддалася на провокації Нікіти Добриніна.

Сторіс Даші Квіткової / скріншот
Сторіс Даші Квіткової / скріншот

Нагадаємо, що мама " Холостяка "Заливако допомогла синові зробити вірний вибір:"я просто ламаюся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія "Зайка" Бельченко відповіла на запитання шанувальників про проект та особисте життя.

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако запропонував українцям обрати переможницю проекту:"Решетник однозначно".