Відома українська прима балерина Національної опери України, а також суддя проекту "Танці з зірками", Катерина Кухар порадувала шанувальників новим фото.

Публікація з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, і з'явилася на ній вона не одна, а в супроводі чоловіка. Вони з чоловіком Олександром Стояновим відвідали важливий захід.

Не можна не відзначити шикарні образи коханих. Чоловік підібрав собі костюм синього відтінку, а також сорочку білого кольору. Звичайний образ, який не виглядає менш ефектно від цього.

А ось Катерина Кухар підібрала неймовірно стильний образ, який здатний затьмарити багатьох на святi. Чорне плаття з бежевим корсетом відмінно підкреслює фігуру прими, а ось виріз на нозі лише додає образу шарму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Є час сіяти і є час жати ... є час отримувати, а є віддавати..." - пише дівчина у себе під постом в соціальній мережі Instagram.

До слова, Катерина Кухар також сказала кілька приємних слів організаторам, які змогли зібрати зал гостей у складний для країни час, при цьому дотримуючись усіх карантинних норм.

"Для нас дуже важливо, що наша місія цінна і допомагає юним талантам підкорювати балетні вершини. Важливо, щоб ми всі пам'ятали про нашу соціальну відповідальність, прищеплювали суспільству і нашому молодшому поколінню правильні життєві цінності".

На другому знімку Катерина Кухар стоїть разом. одним з організаторів свята, і популярною українською співачкою Наталією Могилевською.

Нагадаємо, раніше Катерину Кухар прогнав з пляжу "великий бос": "зрозуміли, що бігаємо ми дуже швидко".

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Кухар похвалилася дитячим фото і розповіла, в кого вродила такою красивою: "Порода видно".

Знай.uа писав, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа: "потрібен, як повітря".