Відома українська співачка, а також новоспечена "Холостячка" Злата Огнєвіч опублікувала новий знімок, а також розповіла трохи про себе.

Після того, як в мережі з'явилася інформація про участь в шоу "Холостячка", величезна кількість нових людей підписалася на дівчину в соціальній мережі Instagram.

У зв'язку з цим вона вирішила опублікувати пост-знайомство.

"Я - музикант і душа, закохана в життя! З недавніх пір - холостячка 😎 подробиці - трохи пізніше)))" - почала Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Дівчина зазначила, що людину найчастіше розкривають його пристрасті, тому вона зрощу зазначила, що любить експериментувати і відкривати нові відчуття для себе, включаючи гастрономічні. Наприклад-смачна паста, то блюдо, перед яким вона не може встояти навіть перебуваючи на дієті.

"....напій богів - вино🍷 тягуче, пряне і сонячне, як виноградники Італії і прекрасної Франції. Саме ці країни Європи люблю всією душею! Взагалі, пристрасть до подорожей у мене - завдяки дитинству в Криму" - продовжила вона.

Не забула українська співачка розповісти про свою сім'ю, яка є для неї силою і опорою. Вони часто перебувають в шоці від щільного графіка дочки, а також від характеру і цілей. Але, завжди приймають її такою, якою вона є, і що головне-підтримують.

"Мої улюблені і надійні, близькі Люди 😌 ♥ ️" - зазначила вона.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Користувачі в коментарях почали писати свою думку про знімок, а також про саму публікацію: "Мені теж написати такий великий текст? 😄 Я музикант, а далі сильно багато писати доведеться😜", "Шикарний образ Zlata, красуня🙏 😘 😘 😘", "шикарна ❤️ Злата, успіхів у всьому❤️", "🔥 👏".

Нагадаємо, раніше у нової "Холостячки" Злати Огневич виявилося вже є кохана людина

Як повідомляє портал "Знай.ua" Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч в легкому платтячку розповіла про екстремальну Великдень: "Вся мокра.."

Також "Знай.ua" писав, що Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч пережила стосунки з тираном: "відчувала себе нікчемою"