Відома українська журналістка, наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка і ведуча шоу "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь звернулася до своїх фанатів і телеглядачів зі словами подяки.

Телезірка освідчилася у коханні своїм глядачам і ще раз нагадала, що перед тим, як підписувати будь-які документи - необхідно уважно їх перечитати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Я скажу вам дякую. За те, що ви надсилаєте мені стільки слів любові в Дірект, після чергових серій нового сезону. Рада, що вчора вам сподобався і Приборкувач. І афера з орендою - ну, ви тепер в курсі, що не треба вестися на чаї-печеньки і солодкі посмішки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

І, побачивши договір - прочитати його шапку. Ну і турків Тарек - обожнюю хеппі-енди! А вам дякую - ви вчора знову були зі мною в ефірі Нового каналу. І чекаю наступного понеділка! На нові серії і нові емоції! Обіймаю.", - пише телеведуча.

Нагадаємо, що четверта серія нового сезону "Аферистів" почалася ріелтерськими схемами: "Оренда квартири – одна з головних проблем, яка турбує мало чи не кожну людину. Не у всіх є можливість мати власне житло, а тому подібні послуги – ідеальний вихід, щоб не жити на вулиці. А найпростіший і менш витратний за часом спосіб підшукати квартиру - спеціалізовані фірми ріелторів. До однієї з таких звернулася Олена-Крістіна Лебідь. На перший погляд, ведуча потрапила у дійсно солідну фірму: її привітно зустріли, запропонували чай і швидко підібрали кілька варіантів квартир. У чому ж сенс афери?".

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь показала груди незнайомцю на вулиці: "У розпалі".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь сходила на побачення з олігархом і залишилася без 10 тисяч грн.

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь застала свого собаку на місці "злочину": "Каюсь".