Відомий український артист Дзідзьо (Михайло Хома) відвідав свого старого приятеля і колишнього колегу Юліка (Назарій Гук).

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Співак Дзідзьо останнім часом став все частіше з'являтися на слуху в українців через новини про розлучення з дружиною Ярославою. Через 20 років спільного життя вони заявили про розставання, а Slavia в інтерв'ю славі Дьоміну розповіла, що до цього рішення вони прийшли ще півроку тому. Зараз лише залишається виділити час і зібрати документи для розлучення.

Дзідзьо і Slavia, фото з Інстаграму
Дзідзьо і Slavia, фото з Інстаграму

А поки шлюборозлучний процес ще не запущений, Дзідзьо продовжує вести активне життя в соціальних мережах і намагається не говорити про розставання з дружиною. Цього разу Виконавець показав радісний знімок зі своїм старим приятелем і колишнім учасником групи DZIDZIO Юліком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артист приїхав в гості до музиканта, щоб побачитися з ним і його маленьким сином Денисом.

"Заїхав в гості до Юліка і Дениска. Подали піцу🍕Чесно, смачнішої не їв 😋 Рекомендую попробувати 👍 P.S. Як будете замовляти, то по-рецепту Дениска😄", - написав Дзідзьо під фото.

Шанувальники музикантів були в захваті від спільного знімка і попросили їх знову об'єднатися в групу. Однак, інші фанати Дзідзьо не оцінили блюдо маленького Дениса і заявили, що піца настільки страшна, що на неї неможливо дивитися. Хтось також зазначив, що співакові пора повернутися до дружини.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська розповіла про краще побачення під Ейфелевою вежею:"повернулася з сином під серцем".

Як повідомляв портал Знай.uа, Slavia зізналася, чому не народила дитину і як будуть ділити майно при розлученні.

Також Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia відповіла чоловікові на уїдливий вірш:"за тебе молю Бога".