Український виконавець і колишній учасник "Євробачення" Melovin разом з блогером Ванею Расселом прокоментував номер Go_A, які представили Україну на пісенному конкурсі цього року.

Відомо, що вночі у вівторок, 18 травня, відбувся перший півфінал Євробачення 2021, в якому виступила українська група Go_A. їм вдалося привернути до себе глядача і журі і пройти в гранд-фінал конкурсу, який відбудеться в суботу, 22 травня.

Виконавець Melovin, який представляв Україну на Євробаченні в 2018 році оцінив виступ своїх колег під час перегляду з блогером Ванею Расселом. Він зазначив, що йому дуже сподобалася пісня Go_A, адже вона дуже енергійна, незвичайна і несе свою енергетику.

"Мені дуже подобається, що Катя (солістка групи) може стояти на одному місці, бути статичною, як це було на національному відборі. Але вона випромінює величезну енергію. Вона може грати очима з камерою, це дуже важливо. Цього не було у попередніх виконавців. Вона справжній артист, вона вийшла на сцену і діє як справжній артист. Мені завжди це подобалося," – заявив співак.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Після Ваня Рассел поцікавився у Melovin, хто з учасників Євробачення йому сподобався найбільше.

"Найбільше мені подобається Україна, незважаючи на те що я з України. У них дуже класна пісня. Спасибі артистам, які вміють складати таку музику. Команда важлива. Але якби не було художника, не було б нічого. Спасибі за музику!",- поділився Виконавець.

Нагадаємо, що Melovin після зміни іміджу показав кохану жінку:"цінуйте кожну хвилину".

Як повідомляв портал Знай.uа, Melovin вразив неймовірним перевтіленням, зірку і не впізнати: "Боги, це червоний...".

Також Знай.uа писав, що Melovin відповів про секс з Данилко і 100 дівчат в ліжку за рік.