Підручник відправив школярів на сайт з "полуничкою": пікантний скандал гримить на всю Україну

Нещодавно підручник з української мови авторства Олександра Авраменка потрапив у скандал. На одній зі сторінок книги учні виявили посилання, переходячи по якій відкривається порносайт.

Сторінка підручника / скріншот з відео
Сторінка підручника / скріншот з відео

Українських чиновників "просканують" на сепаратизм і зв'язок з Росією – Рада створила спецкомісію

Тему зв'язків з державою-агресором продовжило голосування за постанову № 5243 про створення спеціальної тимчасової слідчої комісії, мета якої – перевірка на "сепаратистські замашки" і приховані зв'язки з Російською Федерацією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Українці вимагають переглянути пенсії цілої категорії населення: вислуга не менше 30 років

На сайті президента України з'явилася нова петиція, і пов'язана вона з відновленням соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні військовослужбовців, які звільнилися в різний період своєї служби.

Пенсія, фото: Unian
Пенсія, фото: Unian

Копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Швидкій допомозі необхідно давати дорогу і забезпечувати безперешкодний проїзд. Це стосується також пішоходів. Тут вже не моральний кодекс, а Закон. Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Без цих папірців нікуди не пустять: прикордонники нагадали, як спокійно виїхати у відпустку з дітьми

Вже скоро в Україні стартує так званий "сезон відпусток" або "туристичний сезон". Виявляється, епідеміологічна ситуація в Європі потроху поліпшується і деякі країни дають "зелене" світло для туристів.

кордон з Польщею, скріншот з відео
кордон з Польщею, скріншот з відео