Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, досить часто радує багатомільйонну армію шанувальників цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 37-річна артистка опублікувала в своїх Insta Stories досить милий знімок, на якому зображена пухнаста біла собачка породи померанський шпіц.

Найцікавіше те, що виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" одягла домашню улюбленицю в худі молочного кольору.

"Худі для ваших любімок", - підписала фотографію Оля Полякова.

собака Олі Полякової, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова підсіла на таблетки і показала це всім: "Доросла дівчинка".

До речі, буквально нещодавно зірка анонсувала нову пісню під назвою "Доросла дівчинка". При цьому, коли очікувати музичну новинку, Полякова не уточнила.

Нагадаємо, Оля Полякова у вінку налякала фанатів – готуйте корвалол: "Це хто?" Артистка спантеличила своїх шанувальників новим фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом: "Виписали з божевільні". Зірка показала незвичайне татуювання і розповіла про його значення.

Також портал Знай.uа писав, що директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..." Артем Чірков зізнався, що знає про співачку кожну дрібницю – навіть її розмір взуття.