Про те, що український гурт пройшов у фінал на пісенному конкурсі "Євробачення-2021" чув вже практично кожен. Делегація вирішила показати, як це було.

У вівторок, 18 травня в Роттердамі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де 16 країн боролися за місце у фіналі. Пощастило тільки 10 конкурсантам, серед яких опинилася і Україна. Але, про все по порядку.

Журналістка UA:Перший Анна Тульєва зараз знаходиться в Нідерландах, і віщає українцям про конкурс, знімаючи короткі репортажі. Зараз, вона вирішила показати, як проходив перший півфінал конкурсу, і які емоції переживала вся команда.

Спочатку показали, як відбувався саундчек, безпосередньо перед самим виступом. Солістка Катерина Павленко співає, перевіряючи апаратуру на справність.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Далі журналістка показала саму групу безпосередньо перед самим виступом, і взяла у них короткий коментар: "Привіт, Ми вже висуваємося на сцену в бойовій готовності. Пацани, ви готові? Пацани завжди готові, у нас команда мрії, тому все вийде. Україно, дякую вам за підтримку " - каже Катерина Павленко.

Як виглядав на сцені виступ вже всі бачили, однак, в окремому приміщенні сидять делегації всіх країн, які спостерігають звідти за тим, що відбувається.

Видно, як зал заворушився, коли українці почали співати. На кадрах навіть можна помітити представників Німеччини та Італії, які у всю відриваються під нашу музику.

Момент оголошення результатів був дуже нервовим, так як Україну назвали останньою, десятою країною. На мновенье навіть відвідала думка, що все втрачено. Але, ні, все складається так як треба.

За прохід України переживала в залі не тільки українська делегація, а й решта, включаючи представників Італії, які від радості почали стрибати по всьому приміщенню.

Після кінця півфіналу, гурт Go_а поділився емоціями від події. Вони були неймовірно раді, а журналістка зізналася: "Результати змусили нас посивіти".

На прес-конференції визначилося, що Україна виступить по другій частині фіналу, і залишається кілька днів на підготовку. Відбудеться шоу в суботу, 22 травня, де і буде визначено переможця.

Нагадаємо, що Melovin закохався в Go_A на Євробаченні — підірвали світ: "величезна енергетика".

Як повідомляв портал Знай.ua, Go_A виступить у другій частині фіналу Євробачення: Маніжа з Росії не змогла стримати емоцій.

Також Знай.uа писав, що думають люди про представників країни на Євробаченні: "Україна в родині європейських народів".