Незважаючи на те, що український гурт go_a вже пройшов у фінал Євробачення, він продовжує боротьбу за глядацькі симпатії з російською представницею Manizha.

Відомо, що у вівторок, 18 травня, пройшов перший півфінал Євробачення 2021, в якому взяв участь український гурт Go_A. музикантам вдалося завоювати визнання глядачів і журі конкурсу і вирватися в гранд-Фінал, який пройде 22 травня.

Однак, поки зірки очікують фінального виступу, непряма боротьба триває-Go_A і представниця Росії Manizha змагаються за кількість переглядів свого номера на просторах YouTube. На даний момент російська співачка зібрала рекордну кількість переглядів-майже 3 мільйони, в той час як go_a зайняли друге місце в цьому рейтингу з 2 мільйонами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що згідно з рейтингом букмекерів, Україна досить далеко відірвалася від Росії. На даний момент go_a займають 4 місце серед усіх учасників Євробачення і мають шанси в 9% на перемогу. У той же час Manizha розташувалася на 13 місці з шансами на перемогу в Євробаченні в 1%.

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Нагадаємо, що Melovin закохався в Go_A на Євробаченні — підірвали світ: "величезна енергетика".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A виступить у другій частині фіналу Євробачення: Маніжа з Росії не змогла стримати емоцій.

Також Знай.uа писав, що думають люди про представників країни на Євробаченні: "Україна в родині європейських народів".