Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася з багатотисячною аудиторією в Instagram гарними фотографіями, зробленими в Міжнародний день вишиванки.

На опублікованих у соцмережі знімках балерина позує в розкішних сукнях з українською вишивкою. У підписі до кадрів Катерина зізналася, що цього року в свято вона вбралася в незвичайну сукню, адже український дизайнер Юлія Магдич зашила в неї 107 зерняток маку. За словами Кухар, мак є символом родючості.

Як відомо, Катерина Кухар одружена з прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим. Разом з чоловіком балерина виховує сина Тимура і доньку Анастасію. Можливо, в майбутньому пара планує завести ще одну дитину.

Катерина Кухар з дітьми і чоловіком, фото: прес-служба
Катерина Кухар з дітьми і чоловіком, фото: прес-служба

"Підозрюю, що у Юлії Магдич змова зі Стояновим.... 😜Тому що цього року у мою вишиванку вона зашила захист у вигляді маків зі 107 зернятками. Говорячи мовою символів – це про родючість... 🤰🏻😂😅 Але я ще тримаюсь! 😜 Вітаю усіх з Днем Вишиванки! Це наша культурна спадщина та ідентифікація. Ми маємо її берегти та передавати із покоління в покоління, щоб зберігати нашу історію та розповідати її через зашифрований орнамент! Гортайте карусель та діліться, яку б ви приміряли на себе: червона з маками, жовта, рожева, біла чи червона з білим орнаментом? 🥰" - написала Кухар.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар похвалилася дитячим фото і розповіла, в кого вродила такою гарною: "Породу видно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа: "Потрібен, як повітря".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Кухар вразила зізнаннями про булінг: "Рукоприкладство і приниження".