Віктора Ляшка призначили міністром охорони здоров'я після звільнення Максима Степанова

Стало відомо про те, що Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації проголосував за призначення Віктора Ляшка главою Міністерства охорони здоров'я, тепер слово за депутатами. Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації проголосував за призначення Віктора Ляшка головою МОЗ.

Віктор Ляшко, фото: скріншот з відео
Віктор Ляшко, фото: скріншот з відео

Українські військові у вишиванках показали потужний код нації, яку не перемогти

У Міжнародний день вишиванки 36-та окрема бригада морської піхоти імені адмірала Михайла Бєлінського поділилася гарними фотографіями, на яких зображені музиканти оркестру морської піхоти. Привітання та результати фотосесії з'явилися на сторінці 36-ї бригади морської піхоти.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

оркестр морської піхоти, фото з Facebook
оркестр морської піхоти, фото з Facebook

В Україні знову скоротилося населення, 100 тисяч за рік - дані Держстату

Стало відомо про те, що в Україні стрімко скорочується населення. Смертність за рік збільшилася як мінімум на 17%. Державна служба статистики опублікувала дані про демографічну ситуацію в Україні за період з січня по березень поточного року. Всього з початку року померло понад 174 тисяч осіб.

Метро, фото: скріншот з відео
Метро, фото: скріншот з відео

Володимир і Олена Зеленські розповіли про головні достоїнства української вишиванки: "Наша гордість і скарб"

Як відомо, в Україні щороку, в третій четвер травня святкується День вишиванки-національне свято, яке шанує народні традиції. Президент України Володимир Зеленський не залишився осторонь, і вирішив разом з дружиною привітати українців з цим днем.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

"Холостяк" Михайло Заливако засмущав Лесю Нікітюк залицяннями: "Запрошення на побачення"

Нещодавно знаменитість виставила серію кумедних спільних кадрів з головним героєм шоу" Холостяк 11 " Михайлом Заливако, позуючи на одному зі світських заходів у столичному гольф клубі. Красуня розсміялася на камеру, зазначивши, що заповітна трояндочка - всього лише запрошення на побачення.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/