Наташа Корольова - 47-річна співачка частенько радує шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона чоловік.

Зараз же в Stories вона виклала відразу кілька відео, на яких присутній особисто, а також її чоловік Сергій Глушко (Тарзан) і її 75-річна мама Людмила. Вони вирішили подарувати літній жінці портрет, де вона постала в красивій сукні і з букетом квітів.

Відомо, що цю картину написав особисто Тарзан. Як він сам зазначив, витратив на це всього 12 днів.

"Друзі, Боже мій, Боже мій, Ви подивіться... це я? Ось так, шикарно... Улюбленої тещі - до цього потрібно дожити. Двадцять років чекала, щоб отримати таке, розумієш, визнання. Слухай, це дуже складно, напевно. І ти ж день і ніч, але місяць ти писав портрет. А я на цьому портреті, я не блондинка, я не брюнетка, не Бізе, не шоколад. Я просто зухвала кокетка, в крові якої солодка отрута", - каже 75-річна жінка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

До цього картину вже показували і Сергій, і Наташа на своїх сторінках в Instagram.

"Про те що мій чоловік круто малює, я тільки чула від його друзів і батьків, але ніколи не бачила!", - заявляє Наташа Корольова.

Нагадаємо, Наташа Королева забула про Тарзана і понеслася до квітів: "Все кльово..."

Як повідомляв Знай.ua, "Бідна теща", - Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою

Також Знай.ua писав, 75-річна мама Наташі Корольової вразила другим чоловіком: "Разом 20 років"