Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, на якій він з'явився з дружиною і мамою трьох дітей Христиною.

На опублікованому ролику зіркова пара в українських національних костюмах на природі виконують пісню "Червона рута". В кінці відео Христина і Григорій танцюють вальс. У підписі до кадру ведучий заявив, що створив дует "Співаючі Решетники", який виступатиме у всіх містах країни.

"Дует "Співаючі Решетники" 🤣 Скоро у всіх містах країни 💛 В яке місто приїхати з концертом? 💙" - жартівливо написав ведучий.

"Головне душевно ❤️", "Неможливо чарівна сукня у дружини 🔥😍 Очей не відірвати! 💙", "Класссссс! ❤️ Молодці, такі милі, приємно дивитися! 🔥 Щастя вашій родині! 😍", "Клас 👏👏👏", "Які ви класні 😍", "Які таланти 🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка "Холостяк" Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику: "Фігура мами трьох дітей".

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако запропонував українцям вибрати переможницю проекту: "Решетник однозначно".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" показав маленького сина: копія тата.

Також портал Знай.uа писав, що українці точно відповіли Гриші Решетнику, як вийти заміж за Холостяка: "Не проблема".