Відомий український телеведучий, а також "наставник" в реаліті-шоу "Холостяк", Григорій Решетник поділився новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ефектний кадр викликав фурор на шанувальників, так як вони побачили чоловіка в несподіваному для себе амплуа.

Фотографія виконана в чорно-білій обробці, що надає їй додаткового шарму і зухвалості. Григорій Решетник сидить в салоні свого транспортного засобу з відкритими дверима, і одну ногу виставив на вулицю.

При цьому, ведучий дивиться на в об'єктив фотографа, а в сторону.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Доброго ранку👌 💣 💣 💣" - підписав свою нову публікацію чоловік. По всій видимості, він вирушав на роботу, і вирішив, що це ідеальний час і місце для нового кадру в соціальну мережу Instagram.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Супер фото!!!!", "🔥🔥🔥🔥", "❤️❤️❤️", "ось це кадр😍", " як круто🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " скромняга🔥", " Гриша, одягніть шкарпетки!!!😮", "👌👍🔥", "Ось це шик", "Мачо 🔥 🔥 🔥 🔥" - пишуть користувачі компліменти в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Всього за кілька годин публікації вдалося набрати понад чотири тисячі відміток "подобається", що досить хороший результат для аккаунта чоловіка.

Григорій Решетник досить активний користувач соціальної мережі Instagram, і регулярно радує своїх шанувальників новими кадрами, або ж роликами. Це можуть бути якісь робочі проекти, реклама, або ж просто спільне проведення часу з дружиною і дітьми.

В Instagram за ним стежить вже практично півмільйона користувачів.

Нагадаємо, що Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику:"фігура мами трьох дітей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник показав, як розважається з дружиною на відпочинку.

Також Знай.uа писав, що дружина ведучого "Холостячки" Решетника зізналася, як старші сини прийняли новонародженого малюка.