Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі зраджувати і часто публікує відео.

Цього разу 33-річна знаменитість поділилася гарною новиною – на її сторінку підписалося 3,7 мільйони користувачів. Тепер Леся має величезну публіку, про яку колись не могла і мріяти.

На опублікованому фото вона позує в капелюсі, вишиванці і джинсах, а в руках тримає повітряні кульки у вигляді цифр три і сім. Зазначимо, що телеведуча виглядає дуже задоволеною і щасливою на знімку.

"Ні, ні... мені не 37😁 Вітаю, май ком‘юніті, нас 3.7 млн!!! ❤️ Плачу, від щастя, що ви разом зі мною 🙏 Кожному дарую, квартиру, машину і по мільйону доларів 😆👋🙈 Одягла вишиванку і йду святкувати!" - жартівливо написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк знайшла шматочок Японії у Вінниці: "Якщо не можете дозволити собі".

Нагадаємо, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк вразила змінами, українці не впізнають: "Оля Полякова відпочиває".

Також портал Знай.uа писав, що Лесю Нікітюк викрили в штучному збільшенні грудей: "Ого, поролону напхала в ліфон".