Вже в суботу, 22 травня відбудеться перше свято Миколи Чудотворця в цьому році. Парафіяни відзначають прибуття мощей святого в місто Барі, що в Італії.

Віруючим рекомендують читати найсильніші молитви Миколі Чудотворцю, а також просити про захист і допомогу. Для величезної кількості людей, Микола був найголовнішим захисником, з самого дитинства.

Його завжди представляли добрим і розуміючим, а також стверджували, що він здатний почути і допомогти кожному.

Шанують цього святого не один раз на рік, у цілих 3, в різні пори року - 22 Травня, 11 серпня, а також 19 грудня. Дата 19 грудня і 11 серпня позначають завершення і початок життя святого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Знаменитий він завдяки своїм вчинкам, які здійснював за життя. Однією з найбільш примітних історій вважається про батька трьох дочок, які ніяк не могли вийти заміж.

Той був бідний, і вирішив злегка підзаробити, скориставшись красою дівчат.

Микола дізнався про це, і підкинув йому мішечок із золотом. Так перша дочка і вийшла заміж.

Ось одна з подячних молитов для Миколая.

Миколу Угодниче! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов'ю і схилянням. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучну молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість уповаю та на прощення. За гріхи, за думки та за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марною. Амінь.

Нагадаємо, що молитва подяки Всевишньому: сильні слова, які допоможуть стати гідними любові і милосердя

Як повідомляв портал "Знай.uа", молитва до святих при зраді в шлюбі: як випросити у Бога щастя і вірність в шлюбі

Також, "Знай.uа" писав, що молитва про допомогу в житті: шанс отримати сили, душевну рівновагу для себе і близьких