Стало відомо, який список заходів чекає українців на честь святкування 30-річчя незалежності України.

Про це розповів президент Володимир Зеленський і опублікував відповідний пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, святкування 30-річчя незалежності України триватиме три дні.

День незалежності України
День незалежності України

Що буде:

22 серпня відзначатимемо великих українців новою премією "Національна легенда";

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

23 серпня українські прапори піднімуться в Києві і в усіх регіонах України. Також в цей день відбудеться перший саміт Кримської платформи і розпочатий Україною саміт перших леді і джентльменів. Крім цього, для лідерів держав у Національній опері України запланований концерт за участю легенд опери та балету.

24 серпня відбудеться військовий парад як на суші, так і на воді. А ввечері пройде великий концерт вітчизняних зірок шоу-бізнесу на НСК"Олімпійський".

Також Зеленський повідомив, що українців чекає ще одна особлива подія, а саме спеціально до Дня Незалежності Конституція Пилипа Орлика вперше з'явиться в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський сказав, коли закінчить будувати українські дороги

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський заявив про причину звільнення Коболєва з Нафтогазу

Також «Знай.иа " писав, що Володимир і Олена Зеленські розповіли про головні достоїнства української вишиванки: "Наша гордість і скарб"