Український гурт Go_A, який вирушив представляти країну на пісенний конкурс "Євробачення-2021", поділився новим знімком, який був зроблений поблизу головної арени міста.

Фотографія з'явилася на їх офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram.

У такий спосіб вони вирішили привітати українців з днем вишиванки, який був у четвер, 20 травня. Всі учасники їх команди стоять в красивих, національних нарядах.

Навіть перебуваючи далеко від дому, вони не забули про це, і вирішили на своєму прикладі показати, як це важливо.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Вітаємо з днем Вишиванки! Нехай це свято зітре кордони і об'єднає українців у всіх куточках світу" - сказано в підписі під публікацією.

Як відомо, у вівторок, 18 травня гурт виступив в першому півфіналі конкурсу "Євробачення-2021", де їм вдалося роздобути заповітну путівку у фінал. Виступ викликав фурор не тільки на українців, а й на європейців. Ті, хто не вірили в успіх Go_A, різко почали бачити в них претендентів на перемогу.

Більш того, шанувальники навіть почали робити забавні меми, і публікувати їх в соціальній мережі Twitter.

"Я одержимий українським Ііусом "" - саме так підписаний перший твіт фанатів. Справа в тому, що на декількох кадрах з виступу, у солістки нібито німб над головою, і багато хто почав жартувати на цю тему.

Ще одне порівняння почалося з головною героїнею легендарного фільму" Матриця", з яким Катя трохи схожа, зокрема, в концертному образі.

"Здивований побачити Трініті з Матриці, яка співає За Україну" - пише Єврофан.

"Заради цього костюма вона вбила Оскара Бурчуна?"- запитує з гумором прихильниця, порівнюючи вбрання.

Нагадаємо, що Melovin закохався в Go_A на Євробаченні — підірвали світ: "величезна енергетика".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A виступить у другій частині фіналу Євробачення: Маніжа з Росії не змогла стримати емоцій.

Також Знай.uа писав, що думають люди про представників країни на Євробаченні: "Україна в родині європейських народів".