Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська повідомила багатотисячній армії шанувальників чудову новину в соцмережі Instagram.

Так, 35-річна артистка презентувала емоційний кліп на пісню "Я не плачу", який вже можна подивитися на YouTube. Також Цибульська розповіла, що композиція натхненна подіями на українській "Фабриці зірок", коли вона залишила проект через оцінку колеги Наталії Могилевської.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

"За ці 15 років я літала і падала мільйон разів. Було багато світла і сліз. Ідей, щоб творити далі і кинути все нафіг. Пам’ятаю 5-ку з 10 балів на Фабриці Суперфінал від Наталі Могилевської. Решта журі поставили мені 10. Але за загальним підсумком балів я залишила проект. Плакала. Ображалась. Пройшов час і сьогодні у нас прем’єра в один день. Це так символічно. ❤️ Я щиро вітаю колегу з новою роботою, бо знаю яка це титанічна праця і характер. Дякую за космічний стимул. Я не плачу, а йду своїм слухачам назустріч", - написала Цибульська в соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Оля Цибульська зворушила фанатів до сліз.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська показала, як після карантину запалила разом з кумою Дзідзьо Цибульською: "Дякую".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Цибульська, Ірина Федишин та Марина Боржемська розкрили, як рятуються від целюліту: зіркові поради. Знаменитості поділилися порадами по боротьбі з целюлітом.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська приголомшила українців перед розлученням Дзідзьо: "Народила тобі сина". Співачка розповіла, що не причетна до розставання подружжя.