21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукав свою любов і вирішив будувати подальшу долю з Ганною Богдан.

В ході останнього випуску чоловік провів по одному побаченню з дівчатами в Дубаї, ОАЕ. З Юлею "зайчиком" він відправився на штучний гірськолижний схил, щоб покататися з нею, а потім зробив сюрприз, який сподобався не тільки учасниці, а й більшості українців. Тому дівчина підготувала спеціальну публікацію, пов'язану з Михайлом і днем, проведеним з ним.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Немає нічого більш привабливого, ніж чоловік, який вчить новому, не змушує вас відчувати себе дурною, тому що ви чогось не знаєте або не вмієте... Тепер я вмію кататися на сноуборді 🏂 а зустріч з пінгвінами - це щось😍😍😍 Дякую❤️", - написала Юля "Зайка" у підписі до посту.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Також дівчина до фіналу поділилася ще кількома публікаціями, частина з них пов'язана з її вбранням до церемонії перед Мішею з кільцем. Вона зазначила, що вперше приміряла на собі образ нареченої, і усвідомила, що саме відчувають ці щасливі дівчата, розуміє їх сльози щастя.

"Це неймовірне почуття, ніби в казці 💕 я така щаслива, адже сьогодні той заповітний день, коли ти нарешті скажеш про свої почуття. Хто ж твоя обраниця? З завмиранням серця чекаю твого рішення ❤️", - заявляє фіналістка.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На наступній публікації Юля показала іншу сторону приготувань до фінального рішення Михайла Заливако - більш веселу. Поки стилісти працювали над сукнею "зайчика", слід було підключити мікрофон-петличку, щоб дівчину було чутно навіть з далекої відстані. Тому деяким чоловікам довелося залізти під сукню учасниці. За їхніми ж словами, там дуже жарко, але нічого не поробиш-необхідно все підключити.

Нагадаємо, Михайло Заливако зробив пропозицію Ганні Богдан у "Холостяку": Юля "Зайка" залишилася одна

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" підготувала прощальну промову на фіналі " Холостяка": "Сьогодні ми дізнаємося"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако попрощався з Розалі у фіналі і залишився з Аннею Богдан і Юлею "Зайкою": "Мені важко"