Після яскравої реклами про те, що у Vodafone "найшвидший мобільний інтернет в країні" абоненти вирішили розповісти, як насправді йдуть справи з послугами мобільного оператора.

Так, незадоволений rористувач заявив, що йому вже кілька місяців поспіль не можуть нарахувати пакет послуг. Однак, за його словами, він постійно поповнює рахунок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента Vodafone на порталі otzyvua.

Vodafone, фото Телеграф
Vodafone, фото Телеграф

"Вже котрий місяць поспіль автоматично не продовжують пакет на місяць, а знімають 7 грн. в день. Мій пакет коштує 120,00 грн, коли приходить СМС про попередження, що буде продовжуватися пакет, я завжди поповнюю рахунок. У мене на рахунку було 125 грн, сьогодні вранці пакет на місяць не було підключено, а підключили пакет в день. Звичайно, на рахунку залишилося 118 грн, і на акцію грошей недостатньо. Ви для чого це робите, щоб знову і знову люди поповнювали рахунок?", - запитує незадоволений абонент.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відгук абонента Vodafone, скріншот: otzyvua
Відгук абонента Vodafone, скріншот: otzyvua

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями клієнтка цього ж оператора вирішила висловити всі свої претензії, яких у неї накопичилося чимало. Перше на що поскаржилася клієнтка став - Call-центр і повна некомпетентність співробітників.

Раніше повідомляли, клієнт Vodafone залишився без Інтернету при списаннях 225 грн за 40 гб: "Користуюся тиждень…".

Як повідомляв Знай.uа, абоненти просять створити єдину мобільну базу: боротьба з шахраями і безпека.

Знай.uа писав, українці скаржаться на пропажу грошей по рахунку Vodafone: списали 90 гривень за 7 днів, операторам не додзвонитися.