Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Ще перед фіналом 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако стало відомо, що саме Злата стала головною героїнею другого сезону "Холостячки" після Ксенії Мішиної. А зараз вона поділилася цілою серією знімків зі своїм пухнастим другом на ім'я "Бу". Дівчина зазначає, що доводиться зупиняти роботу, коли собачка заходить в кадр.

"Собака заходить в кадр і робота зупиняється ♥😋 🙈 його звуть БУ", - пише Злата Огнєвіч в публікації.

"Бубочка😍", "Неймовірно красива 😍 але вовни від неї, страшно уявити🤪", "Яка милашка😮❤️", "Який песик красивий😍", "Красунчик!❤ ️ ", "😍він дає можливість перепочити🙌❤️", "Кращий друг людини 😍", "Ооо, це прямо про нас! Жодна собака не пройде повз😂 😂 кожна отримає свою тонну уваги від нас)) обожнюємо собак!", - пишуть користувачі в коментарях, роблячи безліч компліментів милій собачці.

Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)
Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)
Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом": з чоловіком в машині

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч вбралася у вишиванку і розповіла про козацьке коріння: "Бути українцем - це стан душі"

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако засмущав Лесю Нікітюк залицяннями: "Запрошення на побачення"