Клієнт "Приватбанку" після 15 років співпраці втратив все: "Болото..."

Один з найбільших українських державних банків, де мільйони громадян отримують свої соціальні виплати, а також проводять різні фінансові операції, продовжує розчаровувати українців.

Цього разу клієнт банку з 15-річним стажем розповів, що банк нібито "втратив" його дані. Однак, це ще далеко не всі скарги.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

Школи та дитсадки можуть опинитися під прицілом камер: українські батьки стурбовані

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На сайті президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, щодня з'являється безліч петицій, пов'язаних з тими чи іншими проблемами в державі.

Зараз же автором-ініціатором виступила Лисенко Яна Володимирівна. Її пропозиція була опублікована на сайті 21 травня 2021 року і стосується воно установки відеокамер у всіх українських дитячих садках і школах. Жінка впевнена, що більшість батьків бажає знати, як вихователі ставляться до малюків, і що відбувається в дитячому садку.

дитсадок, скріншот з відео
дитсадок, скріншот з відео

Євген Сморигін з бубном підтримав Go-A перед фіналом Євробачення: "Щоб всіх порвала"

Актор " Дизель Студіо "Євген Сморигін вирішив підтримати український гурт" Go-A " перед фіналом Євробачення. І зробив це в знаменитому образі Баби Жені.

Євген вирішив трохи " пошаманити "і начаклувати Україні перемогу на музичному конкурсі"Євробачення-2021". Зробив він це в образі улюблениці українців-бабусі Євгенії Михайлівни - на мотив пісні гурту Go-A зі словами підтримки українським конкурсантам.

Спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики говорять багато про що

Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, який ще тягнеться з часів їх співпраці на "Голосі країни".

Довгий час артисти не коментували своїх відносин і лише підливали масла у вогонь ніжним поглядам, неоднозначними фразами в бік один одного і загадковими посмішками.

Проте, нещодавно співак Дан Балан вирішив все-таки розкласти все по поличках і заявив, що про роман між ними ні він, ні Тіна Кароль ніколи не згадували.

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_
Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_

Пенсіонерів попередили про зміни у виплатах та оплаті комуналки: інструкція від Укрпошти

Як повідомляє прес-служба компанії в соцмережі Facebook, людям похилого віку складно обходитися з новими технологіями, коли справа стосується отримання пенсійних виплат на банківську карту, роботи з терміналом, зняття готівки в банкоматі або оплаті рахунків за газ, світло і воду онлайн.