Відомий український психолог Наталія Холоденко прийшла на пост-шоу "Холостяк" зазначила, що не розуміє проект до кінця, але вчиться цьому.

Про це вона написала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Дивовижний проект. Я не розумію його до кінця, але вчуся розуміти. Стільки емоцій у глядача, особливо сьогодні в коментарях.

Таке відчуття, що всі герої програми - близькі родичі. Особливо гостро засуджують холостяка за "не ту вибрав".

Що ви думаєте з приводу цього проекту? Чому він так подобається багатьом? І чи ту він вибрав)?",- написала в пості Наталя.

"Хто такий Міша?цікаво...Випадково потім виявиться, що зовсім не завидний ..Як Френсіс, англ лорд, а там звичайний фотограф з купою недоліків", "справа не в тому що вибрав не ту а в тому як погано обійшовся з іншою", "Проект дивний, і на мою думку це принизливо для дівчат брати участі в такому проекті де хлопець просто грає з дівчатами і їх почуттями", "Просто не зрозуміло навіщо було повертати Юлю, якщо він любить Аню, не за 1 тиждень же він вирішив, що любить..", "Я щиро зраділа ,що Наталя буде в пост шоу, вона дасть адекватну оцінку всьому", "нам всім не вистачає романтики, ось і дивимося і з психологічної точки зору теж. Яких же жінок вибирають чоловіки?",- писали в коментарях підписники.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Легенда "Танців з зірками" Холоденко повідала веселу історію схуднення: "поки дійдеш до туалету..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила"

Також «Знай.иа " писав, що Юля "Зайка" готувалася до фіналу, як до весілля, поки Під спідницею були чоловіки: "це щось"