Євробачення-2021, кадр з відео
Євробачення-2021, кадр з відео

Визначили переможця Євробачення

Прийшов той самий момент, коли ведучі Євробачення 2021 оголосили результати голосування журі та глядачів і назвали переможця пісенного конкурсу. Гурту Maneskin вдалося набрати найвищу кількість балів, а це означає, що саме Італія стає переможцем Євробачення 2021 в Роттердамі. Наступного року пісенний конкурс пройде в країні переможця, тобто в Італії.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Go_A розгойдали Євробачення своїм "Шумом", глядачі не витримали: "Де аспірин?"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Український гурт Go_A з'явився у гранд-фіналі Євробачення-2021 у Роттердамі з піснею "Шум". Номер музикантів вже встиг підкорити весь світ своєю неординарністю і набрав десятки мільйонів переглядів на просторах мережі.

Діти, скріншот: Youtube
Діти, скріншот: Youtube

Школи та дитсадки можуть опинитися під прицілом камер: українські батьки стурбовані

На сайті президента України, яким зараз є Володимир Зеленський, щодня з'являється безліч петицій, пов'язаних з тими чи іншими проблемами в державі. Зараз же автором-ініціатором виступила Лисенко Яна Володимирівна. Її пропозицію було опубліковано на сайті 21 травня 2021 року і стосується вона установки відеокамер у всіх українських дитячих садках і школах.

Укрпошта, кадр з відео
Укрпошта, кадр з відео

Пенсіонерів попередили про зміни у виплатах та оплаті комуналки

Українські пенсіонери відтепер зможуть поєднувати отримання пенсій з оплатою комунальних послуг просто у відділеннях "Укрпошти". Як повідомляє прес-служба компанії в соцмережі Facebook, людям похилого віку складно обходитися з новими технологіями, коли справа стосується отримання пенсійних виплат на банківську карту, роботи з терміналом, зняття готівки в банкоматі або оплаті рахунків за газ, світло і воду онлайн.

Школярі, скріншот: Youtube
Школярі, скріншот: Youtube

У Міносвіти розповіли українцям, де шукати роботу після школи

Заступник міністра освіти України Ігор Гарбарук розповів, як уряд сприяє вибору учнем професії і чого не вистачає нинішній молоді, щоб вибрати професію правильно. Ігор Гарбарук зазначив, що з 2012 року в Україні на 66% скоротилася кількість учнів, які обирають робітничі професії та вступають до закладів професійно-технічної освіти.