21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Вибір Михайла припав на Анну Богдан, і разом з нею він спробує побудувати майбутнє поза проектом, про що ми дізнаємося лише на пост-шоу в п'ятницю. Однак більшості глядачів не сподобався вибір "Холостяка", їм більше подобалася Юля "Зайка", тому вони продовжують писати гнівні коментарі на сторінках, пов'язаних з шоу.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Зараз же Анна вийшла на зв'язок на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram, в Stories.

"Друзі, всім привіт. Я хочу подякувати вам, своїм підписникам, за привітання, за дуже приємні слова, за те, що зі мною були весь цей час, за те, що мене підтримували. Правда, мені це дуже цінно, мені шалено приємно, спасибі вам величезне. Дуже багато питань, разом ми з Мішею чи ні. А ось це ось ви дізнаєтеся на фінальному пост-шоу, яке буде в п'ятницю. Тому, на жаль, питань дуже багато... на це питання, на даний момент, я не можу вам відповісти", - каже Ганна Богдан у кількох відео.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потім вона показала, що після проекту продовжує дружити з декількома дівчатами, які теж боролися за серце "Холостяка".

Нагадаємо, Михайло Заливако зробив пропозицію Ганні Богдан у "Холостяку": Юля "Зайка" залишилася одна

Як повідомляв "Знай.ua", гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" готувалася до фіналу, як до весілля, поки Під спідницею були чоловіки: "Це щось"