Під час трансляції гранд-фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2021" пильні глядачі нібито побачили, як вокаліст гурту-переможця "Måneskin" Давид Даміано схилився над столом, ніби щось нюхаючи.

Користувачі мережі і телеглядачі відразу ж заявили: він нюхає кокаїн. Журналісти і вирішили запитати Давида безпосередньо. Про це стало відомо завдяки прямій трансляції з прес-конференції після фіналу конкурсу.

Момент з нібито "нюханням", скріншот: YouTube
Момент з нібито "нюханням", скріншот: YouTube

"Я повинен запитати про епізод, який був під час трансляції. Коли ви схилилися над столом, здається, щось нюхаючи. В інтернеті люди припустили, що ви нюхали кокаїн", — запитав один з журналістів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Даміано нервово відповів, що він наркотики не вживає, а тут взагалі гітарист розбив келих: "Будь ласка, не кажіть так. Жодного кокаїну".

Плутана відповідь музиканта заспокоїла журналістів і ведучих. А ось у глядачів сумніви залишилися.

Гурт "Måneskin" складається з вокаліста Даміано Давида, басистки Вікторії де Анжеліс, гітариста Томаса Раджі і барабанщика Ітана Торкіо. Цього року на Євробаченні вони посіли перше місце, так що тепер наступний конкурс пройде в Італії.

Раніше повідомляли, Go_A закохали в себе мільйони на фіналі "Євробачення" і повторили шлях Руслани: "Божевільна".

Як повідомляв Знай.uа, наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" луснули в несподіваному місці: навколо прямий ефір.

Знай.uа писав, вилиті Ані Лорак, всі троє: зірки Євробачення скопіювали колишню Мурата.