Згідно з місячним календарем символом 24 травня є Колесо. 13 місячний день триватиме до 17:55. Далі починається 14 місячний день.

За словами астрологів, в цей день все повертається на круги своя, щоб вирватися із замкнутого кола проблем потрібна серйозна робота над собою. До того ж можуть спливти старі проблеми, але не варто на них фокусуватися. Вирішуйте все спокійно.Витрачена енергія раніше - замінюється новою і відбувається енергетична підзарядка.

У цей день рекомендується: займатися поточними питаннями і завданнями, відпочинок, звернути увагу на здоров'я, покупки техніки, навчання, шукати зникле, таємні угоди, спорт, закриття рахунків компаній, повернення боргів, закривати кредити, виступати на публіці, психологічні та енергетичні практики, прибирання, чистка.

Не рекомендується: починати нові справи і проекти, заводити нові знайомства, відвідування лікаря, сльози, подорож, критика, ревнощі, покупка квитків, переїзд, зміна роботи.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Закільцювання багатства і залучення достатку

Візьміть 1 апельсин і почистіть його в будь-який час по спіралі, щоб шкірка не перервалася. Потім кладемо шкірку на підвіконня на кухні і говоримо:
"Нехай багатство приходить в мій будинок, нехай гроші приходять з усіх джерел, нехай достаток примножується легко і безпечно! Дякую! Дякую! Дякую!"
Сам апельсин можна з'їсти, шкірка за термінами лежить довільно, скільки вам завгодно.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Сновидіння: сни на 13 місячну добу рідко бувають приємними і легкими. Але часто вказують нам те, на що слід звернути особливу увагу, на наші проблеми і невирішені завдання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Любовний гороскоп на Червень: кого чекають пристрасні емоції і палкі поцілунки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні

Також «Знай.иа " писав, що Молодик в Тельці: що це означає Для кожного знака Зодіаку