Віруючі християни, які хочуть не помилитися в прийнятті вірного рішення можуть прочитати молитву Ангелу-хранителю.

Дана молитва покликана допомогти людям, які опинилися в скрутному становищі і не можуть прийняти вірне рішення.

Молитва при прийнятті рішень

Ангеле Божий, хранителю мій Святий, на дотримання мені від Бога з неба даний, старанно молю тебе: ти мене днесь просвіти, і від всякого зла збережи, до благого діяння настави і на шлях порятунку направ. Амінь.

Православна молитва на прийняття вірного рішення

Господь Вседержитель, прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Матінка Заступниця, Споручниця грішних! Прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Свята (ім'я вашої Святої), прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Моли Господа нашого і Його Пречисту Матір про спасіння моєму, допоможи і підкажи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то).

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ангеле Христовий, хранителю мій святий і покровителю душі і тіла мого, настави мене на шлях порятунку і прийняття вірного рішення (в тому-то і тому-то).

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також «Знай.иа " писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.