Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина у фіналі романтичного проекту вибрала сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта і досі продовжує не тільки будувати з ним стосунки, але і жити.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Ксенія підняла питання вірності і довіри: чи можуть ці дві якості існувати окремо один від одного? І звідки беруться ревнощі?

"Мене цікавить глибинна природа цих почуттів. Чому у одних це виникає на порожньому місці, там де і поготів немає ніякої загрози? А в деяких парах є така тотальна довіра, що легкий флірт з іншими (безпечними, тими кому довіряєш в принципі) сприймається партнерами, як харизма, доброзичливість, товариськість.


Я знаю такі пари, в яких довіра - це така база, основа, яку не потрібно кожен раз перевіряти на міцність. Вона є незримо в кожному вчинку. Я відчуваю її, як повагу.

Якщо я поважаю свого партнера по бізнесу і у нас сталася ситуація, в якій ми чогось не дорахувалися, мені не прийде в голову відразу звинувачувати його в крадіжці. Спочатку ми переберемо всі зовнішні причини і до останнього я буду шукати таке пояснення, яке залишить честь мого партнера в порядку. Але чому в парах часто відбувається по-іншому?",- задалася питанням актриса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Ксенія Мішина розчулила ніжностями з Олександром Еллертом.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить в її ліжку крім Еллерта.