Клієнтка Приватбанку поскаржилася на фінансову установу через незрозумілі запити на списання грошей з особистої картки.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфіну.

За словами якоїсь Irvalent, нещодавно вона оформила карту Приватбанку, проте тепер їй щодня приходять СМС-повідомлення про спробу списання грошових коштів відділенням фінансової установи з Дніпра.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"Звертаюся до них що це таке, отримаю постійно відповідь що це списання грошей Міланом, зекредіт.Нічим вони мені не можуть допомогти, лише заблокувати карту. Я тільки недавно отримала її. Це вже повний дурдом, а не банківська таємниця. Приват банк продає дані клієнтів", - написала незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу представник Приватбанку відповів, що клієнт самостійно надає свої дані на подібних сервісах і вписує реквізити карти, які відомі тільки йому. ПриватБанк в даному випадку може лише підказати, коли була оформлена підписка, однак заблокувати автоматичне списання коштів не в змозі.

Відгук / скріншот
Відгук / скріншот

У коментарях користувачі мережі відзначили, що клієнтка сама винна в спробах списання коштів, а робить винним ПриватБанк.

"Ось так Irvalent і "отримала гроші" на карту Привату, а тепер ні віддавати ні платити відсотки Irvalent Мілоану не хоче - а в усьому винен приват", - написав Toxa David.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ощадбанк через півтора місяці заблокував рахунки ветерана АТО:"не хвилює".

Як повідомляв портал Знай.uа, клієнтка Приватбанку втратила дитячі виплати через лютий збій: "шахраї списали...".

Також Знай.uа писав, що львів'янин поскаржився на "ПриватБанк", який заборонив платити за померлого тестя: гроші повисли в повітрі.