Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережі" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч підписників.

Відомо, що зовсім недавно на "Новому каналі" по понеділках почав виходити новий сезон "Аферистів в сітях" з Оленою-Крістіною в головній ролі.

І сьогодні ведуча вирішила заінтригувати глядачів, перед виходом нового випуску. Так, Олена-Крістіна розмовляє по телефону з аферистом, який здає квартири, де цікавиться у нього чи є там сусіди. Після ствердної відповіді телеведуча повідомляє, що вона стогне ночами і демонструє, як саме вона це робить. Аферист від цього просто "завис".

"Як треба говорити з аферистом, що здає квартири 😂 😂 😂

Сьогодні о 19:00 на Новому каналі 📺 це у всій красі і істериці 🙈 😂 😂 😂

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

🔥🔥🔥
Плюс - дві нових серії
🔥🔥🔥", - написала телеведуча.

"Це напевно ті серії, які Сара вчора так наполегливо монтувала❤️🔥😂", "😂😂😂 геніально об Обажаю вас і вашу програму ❤❤❤", " коли мама опинилася поруч 😂", " Христина, це геніально😂 😂 😂 😂.Буду чекати нові серії❤️"," Христина!Ви найкраща❤️❤️🔥", "Чекаю з нетерпінням, ви супер🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ждууу", "Обожнюю вашу передачу ,дивимося всією родиною 🔥🔥🔥Христина Ви найкраща акторка 🔥", "😂 вже чекаю 19:00", "Чисто у афериста эрор, помилка 404😂😂😂", "Христина палить🔥😂", "Або, як вивести афириста з себе 😂", - коментували фоловерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена-Христина Лебідь показала груди незнайомцю на вулиці: "у розпалі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенка Лебідь сходила на побачення з олігархом і залишилася без 10 тисяч грн

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Христина Лебідь застала свого собаку на місці "злочину": "Каюсь"