Екс-солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха розповіла, як дізналася про розпад колективу, як відреагувала і як зважилася на сольну кар'єру.

Цим співачка поділилася для програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Ще в березні українці дізналися, що група "НеАнгели" припиняє своє існування. Цю новину вже прокоментувала Слава Камінська і продюсер Юрій Нікітін, а ось Вікторія Смеюха довго утримувалася від коментарів. Тепер виконавиця зважилася розповісти публіці правду.

Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube
Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube

"Я хочу підкреслити, що це рішення прийняв Юра. Щоб ніхто не думав, що хтось із нас вийшов, захотів виділитися, щось зробити, довести комусь свою перевагу, свою індивідуальність розкрити - це все неправда. Я була не готова до того, щоб розпустити колектив. І в той день, коли Юра сказав, що ми закінчуємо роботу, він нас викликав до себе в офіс і поставив нас перед фактом, ані я, ані Слава не були готові", - заявила Вікторія Смеюха.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Співачка зазначила, що у дівчат в той момент був культурний шок і протягом наступних днів вони постійно зідзвонювалися і цікавилися самопочуттям один одного. Слава Камінська практично відразу заявила про початок сольної кар'єри, а ось Смеюху знадобився деякий час на це. Сьогодні вона постала перед українцями під псевдонімом VICTORIA.

Вікторія Смеюха / фото: Instagram
Вікторія Смеюха / фото: Instagram

"Стресовий стан, яке я відчувала в цей період, я його ніколи в житті не відчувала. І сподіваюся більше ніколи не відчую. Я не ображена, я дуже вдячна Юрі за все, що було зроблено для нас. Тому що я дуже багато отримала досвіду. Він дав можливість нам відчути себе у відповіді за своє життя", - розповіла співачка.

Виконавиця зазначила, що в сольній кар'єрі її підтримали її зіркові друзі. Наприклад, Ірина Білик подарувала Вікторії Смеюхе пісню. Перша заявила, що у неї є на прикметі одна композиція, яку вона хотіла виконати сама, але зрозуміла, що голосом Вікторії її буде заспівати краще. Андрій Данилко також підтримав колегу в становленні сольної кар'єри, порадивши їй добре обміркувати псевдонім.

Наступним етапом Вікторія Смеюха хоче спробувати себе у відбірковому конкурсі на "Євробачення".

Нагадаємо, що Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла, як руйнується справжня любов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Смеюха з НеАнгелів готує "вибух" без слави Камінської.

Також Знай.uа писав, що Вікторія Смеюха з НеАнгелів "вкрала" улюбленця Данилка Melovin перед Євробаченням: "як тобі не соромно?".