31 млн Кабмін виділив на букети, мовні курси для своїх працівників і кіберзахист

Висунуті днями прем'єр-міністру Денису Шмигалю підозри про зловживання і пропажу 35 млрд грн з бюджету країни стали найрезонанснішою подією в парламенті. Нардепи звинуватили Кабмін у закупівлі товарів поза тендерною процедурою і заявили, що в "Бермудському трикутнику" вже 1,5 роки пропадають космічні суми.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Надбавку в 100 гривень можуть відібрати? В Україні заговорили про скасування підвищених пенсій

У Міжнародному валютному фонді зацікавилися джерелами, з яких Україна індексує пенсії. У МВФ нагадали, що Пенсійний фонд і без того живе дотаціями. Це означає, що індексація ще більше "проїдає" державний бюджет.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Пенсіонерка, фото: Getty Images
Пенсіонерка, фото: Getty Images

Українець закидав посольство Білорусі літачками у відповідь на затримання Протасевича: "Лукашенко став на шлях тероризму"

Під посольством Білорусі в Києві був помічений політолог Микола Давидюк, який вимагає звільнення головного редактора Nexta Романа Протасевича.

Політолог Микола Давидюк, фото: Facebook
Політолог Микола Давидюк, фото: Facebook

Воїн з позивним "відважний" приборкав смерть на Донбасі: "Чесно кажу, злякався"

Сержант Панасюк з Києва за професією забудовник, проте за роки війни на Донбасі зумів "перекваліфікуватися" у воїна ЗСУ з безліччю міжнародних сертифікатів.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Зеленський дозволив українцям торгувати землею: підписано історичний закон

Президент Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Земля" підписав Закон "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин" № 1423-IX (законопроект № 2194).

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua