Відома українська співачка і ведуча Оля Цибульська розповіла, чи вірить в ефект бумерангу.

Про це артистка написала у своїх Insta-stories.

У той час, як Оля Цибульська продовжувала будувати свою кар'єру на телебаченні і радіо, випускала нові пісні і кліпи, до неї непомітно підкрався скандал з розлученням Дзідзьо і Slavia, в якому вона виявилася замішана.

Справа в тому, що дружина виконавця неодноразово в своїх інтерв'ю згадувала Цибульську, заявляючи, що Дзідзьо фліртував з нею, а співачка в свою чергу створювала на публіці образ, ніби у них роман.

Оля Цибульська та Дзідзьо / фото: канал "Україна"
Оля Цибульська та Дзідзьо / фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Такі заяви не могли залишити Олю Цибульську байдужою, і вона вже неодноразово пояснювалася перед українцями. По початку телеведуча спокійно реагувала на хейт на свою адресу і різні звинувачення, проте з часом реакції стали більш емоційними.

Цього разу хтось із шанувальників поцікавився у Цибульської, чи вірить вона в ефект бумерангу.

"Вірю, що час розставляє все і всіх на місця. І під будь-яким хвостом павича стирчить звичайна ж*па", - відповіла Оля Цибульська.

Щоб злегка скрасити негатив, співачка прикріпила до відповіді дощове фото, на якому постала в Білій облягаючій майці і брюках, синьому піджаку оверсайз і масивної золотого ланцюга.

Нагадаємо, що Дзідзьо "позолотив ручку" перед розлученням:"Ну ти і модний тип".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська забула про розлучення Дзідзьо і зробила собі свято: в масці і щаслива.

Також Знай.uа писав, що постарілий Дзідзьо приголомшив українців перед розлученням: "де гроші?".