21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк".

Чоловік вирішив будувати спільне майбутнє з Ганною Богдан, тоді як Юля "Зайка" залишилася одна. Зараз же Аня поділилася спільною фотографією з коханим, яка була зроблена під час побачення в Дубаї. В кінці вона задала користувачам соціальної мережі Instagram питання-вони належать до числа пар, які розійшлися або разом. І більшість коментаторів відзначають саме перший варіант.

Анна Богдан, скріншот: Youtube
Анна Богдан, скріншот: Youtube

"Абсолютно не важливо те, що говорять інші... Головне - що ми знаємо правду❤️ Нас з Мішею звів збіг обставин. Завдяки наполегливості своєї сестри, я заповнила анкету на проект. Завдяки нашому спілкуванню в скайпі - він зрозумів, що щось в мені його чіпляє. Завдяки тому, що я не боюся висловлювати свою думку і показувати справжні емоції - він побачив мене справжню... У кожного з нас є свої мінуси і свої плюси. Немає людей ідеальних", - пише Ганна Богдан у публікації.

Анна Богдан, скріншот: Youtube
Анна Богдан, скріншот: Youtube

Далі переможниця "Холостяка" знову повернулася до безлічі питань українців про те, чи разом вона з Заливако після проекту або все ж розійшлися. Аня заявляє, що багато пар все ж розходилися після декількох місяців спільного життя, проте дізнатися про їхню долю можна буде лише в п'ятницю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Розійшлися", "Я сподіваюся ти більше не потієш", "Багато хто говорить про те, що бачили його з зайчиком️️", "Блін, звичайно, розійшлися, таку жінку потягнути важко буде, Міша гідний іншого... а Аня зовсім іншого тому 1", "Дуже сподіваюся, що ви разом ❤️ і вас не чіпляє вся отрута, яку люди тут випускають. Любові вам великий превеликий! 😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Анна Богдан захотіла більшого з "Холостяком" Мішею Заливако: "Через край"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан після фіналу "Холостяка" "втекла" від Заливако до грузинів: "Потім в клубець пішли"

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако знайшов "серце" проекту, і це не Богдан: "Був в кайф"