Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі повідомили, що на каналі СТБ вийшов серіал "Невірна", головним саундтреком якого стала пісня Кароль "Полюс притяжения".

"Сьогодні особливий день - прем'єра серіалу "Невірна", саундтреком до якого стала пісня "Полюс притяжения". Справжні хіти живуть поза часом, знаходячи своє втілення знову і знову через роки. Я вдячна режисерові Євгену Баранову за вибір цієї пісні для своєї нової роботи. Історія, розказана в серіалі "Невірна" підкорила мене: це драматично, глибоко, по-справжньому. І нескінченно талановито! Прем’єра серіалу вже сьогодні о 20.15 на телеканал СТБ", - цитують Тіну Кароль у публікації.

Варто зазначити, що серіал "Невірна" розповідає історію молодої жінки Олени, яка створила дві сім'ї в різних містах і стала ідеальною дружиною відразу для двох чоловіків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль з Даном Баланом задумалися про найголовніше: "Потрібна донечка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль "наскандалила" на 15 мільйонів: "Неможливо відірватися".

Також портал Знай.uа писав, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики говорять багато про що.